SEMINARE DE INSTRUIRE PENTRU CADRE DIDACTICE ÎN DOMENIUL RESURSELOR EDUCAŢIONALE DESCHISE

ÎN ATENŢIA CADRELOR DIDACTICE PREUNIVERSITARE!

Centrul Educaţional PRO DIDACTICA anunţă concurs pentru selectarea participanţilor la Seminarele de instruire pentru cadre didactice în domeniul resurselor educaţionale deschise, care includ  un modul de instruire pentru 3 grupe a câte două zile în următoarele perioade:

  • 16-17 martie 2017;
  •  6-7 aprilie 2017;
  • 4-5 mai 2017.

Totodată, vă atenţionăm că numărul de locuri este limitat.

În vederea înregistrării Dvs. la activitatea respectivă este necesar să expediaţi o Scrisoare de intenţie, care să includă următoarele:

  • motivul participării şi interesul faţă de acest seminar;
  • caracterizarea nivelului de utilizare a competenţelor digitale (dacă sunteţi un utilizator frecvent a RED în procesul de predare, a resurselor electronice, în general)
  • prezentarea unor perspective de valorificare şi diseminare a achiziţiilor de la curs;
  • enunţarea unor aşteptări/necesităţi privind programul de instruire.

De asemenea, vă rugăm să indicaţi vârsta dvs., disciplina predată, vechimea în muncă şi denumirea instituţiei dvs.

Seminarele se vor desfăşura în incinta Centrului Educaţional PRO DIDACTICA, pe str. Armenească 13, mun. Chişinău (cu începere de la orele 10.00 în prima zi).

Cheltuielile legate de organizare: pauze cafea, prânz, materiale de curs, cazare, rambursarea costurilor de transport, vor fi acoperite din proiect.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 28 februarie 2017, la numerele de telefon +373 22 541994, +373 22 542977, 069233782 sau printr-un mesaj la adresa electronică: cbujac@prodidactica.md

Programul de formare face parte din proiectul Educaţia deschisă în Moldova: aici şi acum!, implementat de Centrul Educaţional PRO DIDACTICA, cu sprijinul financiar al Fundaţiei Institutul pentru o Societate Deschisă, în cooperare cu Programul de Sprijin Educaţional al Fundaţiilor pentru o Societate Deschisă. Scopul proiectului constă în consolidarea capacităţilor cadrelor didactice de la toate treptele de învăţământ, în vederea asigurării accesului la educaţie de calitate pentru toţi,  prin schimbul de resurse educaţionale deschise într-un mod transparent şi eficient.